divendres, 23 de juliol del 2010

El Tour dels frikis!


Sóc un amant de l'esport de saló: escarxofar-me al sofà mentre fan esport per la tele. Ahir a la tarda, després de molts anys, em vaig seure per veure l'etapa del Tour de la pujada al Tourmalet. Per un moment pensava que gaudirià d'un esport que últimament a baixat la meva estima per culpa de tant de ionqui a dues rodes: la vinyeta d'El Roto ho deixa ben clar. Quan s'acostaven les primeres rampes va aparéixer un pàjaru fent-li un calvo als ciclistes que anaven escapats i aquí ja vaig olorar-me que la cosa no quedaria en això. La pujada a la muntanya pirinenca va ser un reguitzell de frikis, i a quin més vomitiu!.

Recordo d'altres anys (com els del gran Indurain) com veies gent al costat de la petita carretera enarbolant tot tipus de senyeres, i també aquell friki vestit de dimoni. Però és que ara la situació és d'autèntica invasió friki. Entre d'altres, vaig poder veure: un paio vestit de trabucaire o quelcom semblant, un grup de paios amb tanga i tirants, un altre grup directament en boles, un que anava vestit de superheroi del Tour amb un vestit-malla de color groc, uns que anaven disfressats d'atropellats-zombies, i així un llarg etcètera!.

Per a quan els organitzadors de grans voltes ciclistes es decidiran a portar tancs amb ametralladores per obrir pas als corredors?. Si el que volen aquests frikis és el seu minut de glòria, perquè no es fan l'hara-kiri en directe?: així només els veuriem un sol cop!. Per a quan un ciclista es baixarà per ostiar a aquests estúpids energúmerns que fan perillar la seva estabilitat a la bici?.

En fi, Pilarí. Frikis del Tour: moriu lentament mentre un manillar us atravessa el cul i us surt per la boca!.

13 comentaris:

Remitjó ha dit...

Fills de puta!


Jo sóc corredor i també faig bici. He competit i reconec quan el públic anima. També, però, n'hi ha que només donen pel cul. Una vegada un imbècil amb una manguera quasi em fa caure a terra... La seva intenció potser era bona, però puta gràcia em va fer a mi...

Txisky ha dit...

Sr. Remitjó, haver-li posat la manguera de corbata!.

Jordi ha dit...

Vaig veure a un disfressat de torero que també corria darrera dels ciclistes.

Crec que el que es disfressava de dimoni apareixia al Giro, pot ser?

Txisky ha dit...

Benvingut Jordi!. Crec que aquest sempre hi és pels Alps, per on passen tan tour com Giro.

Llesca ha dit...

Jo opino que els corredors haurien d'anar armats, de manera que puguessin anar eliminant frikis i torracollos pel camí.
Per descomptat, cada cop que fessin diana puntuarien; i com més friki, més puntuació.

Txisky ha dit...

Coi Llesca, acaba de fer una proposta revolucionària!: si la samarreta groga és la del líder, la de topos vermells de la muntanya, etc... que en facin una pels assassins de públic! (Patrocinada pel Dr. Muerte, of course).

Neandertal Total ha dit...

I ull perquè el Jimmy Jump encara no ha aparegut. És l´'unic que hi falta.

Anònim ha dit...

És una pena que desgràcies humanes com aquestes destrossin un espectaacle com és l'ascens a un dels ports mítics del Tour. El Diable era típic i bé, però el que hi ha ara és una invasió d'imbècils que l'únic que volen és sortir a la tele fent el ridícul.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Tinc una amiga que opina que els ciclistes tenen cara de curts... no se jo.

Senyor Merdevalista ha dit...

Miri que ahir a la crono hi sortia un paio disfressat de gorda despullada. Kilòmetre no-sé-què, vorera dreta. Inenarrable.

Txisky ha dit...

Sr. Neandertal, aquest pàjaru encara deu estar tancar a Sudàfrica!.

Sr. Albert, és així de penós!.

Sita Tiquis, que el Sr. Remitjó ha confessat que també fa bici...

Sr. Merdevalista, el vaig veure, el vaig veure,.... que trist!.

RaT ha dit...

quan la gent deixarà de necessitar sortir per la tele????

Txisky ha dit...

RaTeta: quan desaparegui la tele!.