dijous, 21 d’octubre del 2010

Atracament a mà armada: el 010 de Barcelona

Ayuntamiento de Can Fangaaa, digameeeee????

Estic sorprès, realment sorprès, que ningú faci públic el robatori que els ciutadans patim quan es truca al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona (per sort no és el meu cas!). Aquest servei és el conegut com 010 i serveix per realitzar alguns tràmits de l'ajuntament. Però, oh sorpresa!, trucant al 010 només et sortirà l'Ajuntament de Barcelona si t'hi trobes; si truques de fora de Can Fanga hauràs de trucar al 807.11.77.00.

Per si algú encara ignora que significa trucar a un 807, la tarifa és d'1,29 € per minut. O sigui que si has de solucionar algun tràmit que et tinguin penjat del telèfon 10 minuts, rebràs a la factura del telèfon el càrrec d'una trucadeta de quasi 13 €.

Veig a aquesta notícia que se sancionen a moltes empreses que fan servir aquest típus de telèfon. Però què collons passa amb Hereu and Cia?. Evidentment una part va a parar a l'empresa subcontractada en fer el servei, amb teleoperadors que cobren un sou de merda. Però m'agradaria saber quan recapta l'ajuntament per aquest servei i, sobre tot, a quines butxaques va parar. L'ajuntament no és un servei públic?. No seria més lògic tenir una línia 902?. Ja no demano que sigui gratuïta!.

Ciutadans! Us cobren un servei a preu de putes!!!

Amén....... a menudo llueve...!!!

8 comentaris:

Jordi ha dit...

A preu de putes... perquè et donin pel cul, no?

Dr. Muerte ha dit...

Que bonica la picaresca política de Cacalunya! Cada dia em sorprenen més i més aquesta gentussa.

Llesca ha dit...

Ep! Que potser al preu hi va inclós un bis a bis amb alguna de les que t'atenen al telèfon; algú ho hauria de preguntar abans de jutjar al pobre ajuntament de Barsalona.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

A ciutat tot és gran. Grans avingudes (per fer manis milionaries), grans preus (com esl que vosté exposa), grans timadors (vegis millet, hereu, etc),.....

Txisky ha dit...

Exactament, Jordi!

Herr Doctor, ni el lazarillo de Tormes se les ingeniava tant bé!.

Llesca, i si la veu sensual correspon a un lloro sense plumatge?.

Sita Tiquis, i grans concerts prop de casa seva!.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

també també (confluieix tot en el mateix - fa cagar!)

Anònim ha dit...

No hi he trucat mai i des d'ara de ben segur que no ho faré. El famós de la Generalitat que anuncia el gran Xavier Coral, per sort, va diferent, no?!

Txisky ha dit...

Albert, per sort és 012 per tot Catalunya, i si truques de fora és un 902!.