dimecres, 6 d’octubre del 2010

Jimi Hendrix era un pallasso!

"Juas, juas, juas!!!"

Sí senyores i senyors, en Jimi Hendrix era un puto pallasso!. Tocava la guitarra només a les estones lliures. No em creuen?. Mirin, doncs, aquesta notícia.

Per qui no tingui ganes de llegir li resumiré: el puto Hendrix va anar a un pub a fer unes birres i li van negar l'entrada. Es va emprenyar com un mico, doncs pensava que era una clara mostra de racisme. Res més lluny de la realitat. En Jimi duia la seva habitual jaqueta militar que veieu a la foto, i al pub en qüestió hi havia un cartell que posava "Prohibida l'entrada a pallassos del circ". Prop del pub s'hi havia instal·lat un circ i els pallassos havien creat més d'un problema al local, i els amos van decidir no deixar entrar a ningú amb indumentària "sospitosa". Un altre mèrit de l'artista és la seva mort: ofegat en els seus propis vòmits.... però això ja és una altra història.

I de pallassos va la cosa, perque aquest altre va sortir escollit diputat a Brasil i resulta que no sap ni llegir ni escriure!. Acollonant!. Al pas que anem em veig al Tortell Poltrona ocupant el despatx d'en Saura... clar, que no sé qui és més pallasso dels dos!.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

provablement el Saura...jo no comento posts que parlen de política, però vostè ha fet un 2 en 1, un mix-max, un poti-poti i això ja està més bé. El que és insufrible son els posts que son integrament de temàtica política...o de futbol.

Remitjó ha dit...

Si em de triar entre un pallasso i els que tenim ara (arreu) em quede amb els primer. Si més no, ens farà riure...

En comptes d'eleccions, podem anar a Tiana al festival de l'1, 2, 3 i triar el que més ens agrade.

Anònim ha dit...

El Molt Honorable Pepe (aka Molt HP) també va decidir anar de llest amb allò d'estudis d'economia i dret quan només hi va estar matriculat. Xoan Saura se les dóna d'enginyer tècnic quan no tindria més que la FP, la Carmen Chacón també es va inventar que tenia un doctorat en dret, Joan Puigcercós no va acabar ni filologia catalana ni polítiques. Fa poc hem sabut que l'exdiputat del PP francesc vendrell havia suspès l'antic Preu i no havia pogut entrar a la universitat. Si a Clinton el van fer fora per amagar una mamadeta, quantes mamades no ens amagaran aquests que han pogut arribar a dirigir el país amb menys preparació que qualsevol empleat de macdonalds?

Txisky ha dit...

Malsònia, ho faig per la seva salut mental!.

Remitjó, doncs jo ni així me'n refio: a veure si evadirà divises a favor de Pallassos Sense Fronteres!.

Anònim, no són mamades: són baixades de pantalons en tota regla!.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Veuen com la Belen Esteban està més aprop de manar-nos que qualsevol politic de carrera...

Txisky ha dit...

Què trist, Sita Tiquis, què trist...!!!

Anònim ha dit...

Seria un pallasso, però com tocava el malparit...

Txisky ha dit...

Tocant era un ben parit, Iaia!. Encara flipo escoltant Voodoo Child!.

El senyor gerent ha dit...

O Foxy Lady... no em dirà que no xala amb aquest tema del Hendrix.

Txisky ha dit...

Xalo! Xalo!

Mike Tracking ha dit...

Aquesta gent de l'ABC... no se en que gasten el seu temps fent aquestes notícies. De tota manera a Hendrix li podem perdonar moltes coses per fer entre d'altres coses com Purple Haze.

Pel que fa a "polítics" o diputats analfabets brasil no és l'únic cas, a casa nostra mateix en trobem a grapats d'exemples de deficients al poder (i el pitjor de tot, cobrant)

Txisky ha dit...

Mike, al final els de l'ABC ens faran tenir ganes d'escoltar novament les cançons del Hendrix a tot volum. Dels polítics... millor ni parlar-ne!.