dilluns, 18 d’octubre del 2010

No em toqueu els borbons!

¿¿¿¿¿Como están ustedes?????


És lo que faltava: una puta sèrie sobre la teleprincesa i l'hereubabau!. Es veu que ja li estant preparant la successió al papi, fent veure que el seu fill és un noi de profit adaptat als nous temps (casar-se amb una plebeia, quin atreviment!). Més atreviment va tenir la germaneta mongo, que es va casar amb un adicte a la cocaïna!. Del braguetasso del handbolista amb la tercera germana (la que té veu d'home), no en parlaré.

Volen fer creure a tothom que és el gendre ideal que totes les mares voldrien. Sí, la meva també. Per tocar-me els collons, fins i tot, s'atreveix a dir-me que m'hi assemblo!. Tenir mare per això!. El dimecres la meva mare va caure a casa.... ja la vaig avisar: el proper cop que es foti de lloros, que truqui a la Zarzuela!.

Recordo quan van fer un reportatge de quan el mossalbete feia la mili a Saragossa. Es veien unes imatges del paio corrent amb un grupet que anava bastant endarrerit. Doncs no vaig trigar a saber (a les cues per quedar exempt de la mili te n'assabentes de tot!) que allò era un autèntic timo: els van dir que anessin bastant endarrera, ja que normalment el principito acabava treient la llengua i molt pel darrera dels seus companys (mira!, en això sí que m'hi assemblo!).

Si tant demòcrata és ho tindria molt fàcil: abans d'acceptar la corona que es convoqui un referèndum per si volem monarquia o república. Ja ho sé, no ho farà; però perd una oportunitat d'or ja que crec que les guanyaria i de sobres. Ja farien mans i mànigues tots els mitjans de comunicació centralistes (i alguns que no) per infectar-nos del virus monàrquic!. La meva única esperança és que aparegui un descendent bastard dels Trastàmara que reclami la seva part de la corona....

10 comentaris:

Remitjó ha dit...

Txisky, principet de la seua mare, va fer finalment la mili o encara no és vostè un home com cal?

Txisky ha dit...

Em van dir que era un inútil total!. Ves per on!.

El senyor gerent ha dit...

La seva mare li ha dit que s'assembla al principitu???
Hostia puta que malament que va caure la dona...

Txisky ha dit...

És dur, ser fill....

Mr. Aris ha dit...

i si el referendum sortis que no volem la monarquia? abans de l'11-m ningú creia que guanyes zapatero, i ja ho veieu...

Txisky ha dit...

Aristofeles, ja m'agradaria que vostè tingués raó!

Llesca ha dit...

La qüestió no és si sa mare li ha dit que vostè s'assembla al príncep; la qüestió és si realment vostè s'hi assembla!

Txisky ha dit...

Llesqueta, només en l'alçada: porto ulleres, porto grenyes, no arrossego un puto duro,....

Sergi ha dit...

La Leti melafo.

Txisky ha dit...

Sergi, una cosa no treu l'altra: jo també melafo!.