dilluns, 25 d’octubre del 2010

Txisky a la jungla


No, no!, no he anat a parar al bell clavegueram de la ciutat!. És que els vull parlar de Frank en la jungla. Primer vaig saber d'ell per la ràdio, ja que el Toni Clapés posa talls per enfotre-se'n d'ell. Però ahir em va deixar ben enganxat a la pantalla.

Mirin, és un malparlat, una mica garrulo i, a sobre, culé; però cony!, darrera d'aquesta façana hi trobem el Rodríguez De La Fuente del segle XXI!. Ja n'estic fart de diumenges al vespre on només parlen de futbol, i menys quan la travessa no acompanya a la meva sort, però encara estava més fart del senyor Follonero. Que ja canses, tio!. Tant bon rotllito amb els polítics (Otegui inclós) fot bassarda; i a sobre, últimament, s'ha dedicat a ensenyar-nos lo bon tios que són els rumanesos. Ves a viure un any al costat d'un campament d'aquesta màfia gipsy i sabràs el que és conviure amb ells, capullo!.

Doncs per fi he trobat el meu programa pels diumenges al vespre. És curtet, la qual cosa el beneficia. La setmana passada se'l veia capturar serps pels wàters asiàtics. Aquest diumenge, però, ens va ensenyar com utilitzen els elefants pels treballs forestals il·legalment i, al final del reportatge, es va veure com sota aquesta façana de xulopiscines s'hi amaga un cervell mínimament coherent: va decidir tallar el reportatge fart de veure com patien els paquiderms.

Que se'n fotin del Frank, però ningú ha tingut els sants pebrots d'ensenyar aquests típus d'imatges.

Bravo Frank!.

12 comentaris:

Remitjó ha dit...

Només un consell per aquest senyor: compte amb els animals marins... no es pot caure en els mateixos errors dels col·legues...

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Sr. Remitjó, te pinta de tenir un mateix final... perque collons no deixen els animals tranquils, quina falera per anar a tocar-los els ous.

Txisky ha dit...

Ostres Remitjó, quin peça aquest!

Sita Tiquis, i el que no són ous...

Llesca ha dit...

A mi tant tocar animals em fa pensar en que són uns putos zoofílics aquesta gent. Allò de beneficiar-se les cabres ja està massa vist i necessiten bèsties més exòtiques. Coi de malalts...

Txisky ha dit...

Llesca, a veure quan fan una visita a la fauna del Raval!.

RaT ha dit...

Sr... a mi em passa el mateix, sense Ventdelpla tots estem perduts... però serps i dragons i etc, etc no em sedueixen gaire, no. Seguiré amb Doctor Mateo.

Txisky ha dit...

Ventdelpla?. Ecs!

Anònim ha dit...

O va amb compte o sí, acabarà com el caçador de cocodrils. Quins grans personatges!

Anònim ha dit...

A mi aquest tiu em posa nerviosa. No sé pas d'on l'han tret.

Txisky ha dit...

Albert, no hi haurà aquesta sort!

Malsònia, això és la tramuntana, dona!.

Mike Tracking ha dit...

El programa on per l'aniversari del seu càmera el porta a una cova plena literalment d'excrements, de milions de ratpenats és totalment espectacular. Per cert que el follonero ja cansa i que mai ha fet gràcia algú ho havia de dir.

Txisky ha dit...

Mísmamente: Follonero, this is the end!