dimecres, 16 de febrer del 2011

El FUET ataca!



Acabo de descobrir aquesta notícia: un autoanomenat col·lectiu F.U.E.T. (Front Unitari per l'Emancipació de la Terra) ha segrestat la fotografia del Rei de l'Ajuntament d'Olot.

I la veritat, no sé com prendre-m'ho: riure la gracieta? o plorar perquè les nostres mobilitzacions són de fireta?. Com els típics robatoris de nens jesús dels pessebres, posar l'enganxina al cotxe del ruc català o del gat-cat,... Però quan sortirem al carrer a demanar el que és nostre?. Ens haurem de fer primer musulmans?. Déu existeix?. Són segures les centrals nuclears?. Pujol és un rom o un ex-president?. Sóc un cagadubtes?.

14 comentaris:

jpmerch ha dit...

Una pregunta més: hi ha fuet sense colesterol?

Txisky ha dit...

Als salons de sado Jpmerch, als salons de sado!

Remitjó ha dit...

Txisky, el millor de tot és que aquesta broma (amb simbologia, però broma al cap i a la fi) ha estat rebuda pels mitjans més ultradretans com una gran ofensa a "Egpaña"...

Animalets...

Molon labe ha dit...

Deuen pensar, "Mentre només facin això...", perquè fet i fotut es podria fer una macroacampada davant la generalitat per demanar el que es vol i no sortir-ne fins obtenir-ho... uis no, que igual no es veu la tele allí...

Txisky ha dit...

Remitjó, en quan arribi a casa oso Intereconomía!

Molon labe, la tele no, però provi d'anar.hi a més de 80 per les rondes... veurà com li fan foto!.

maria ha dit...

Igual deurien haver-se mirat un poc les sigles resultants del nom abans de posar-se en feina... però, ben mirat, si han tocat una miqueta els nassos als d'intereconomia no està mal, no?

maria ha dit...

El problema és que han encarregat un altre retrat a la monarquia i aquest sortirà una mica car.

Dr. Muerte ha dit...

Ostres! Terroristes!.. nah.. ninyatos amb poca feina... realment hi ha unes noticies per allà que fan que tingui ganes de cremar el passaport i quedar-me d'il·legal per sempre...

Txisky ha dit...

Maria-1, dona lo de les sigles és premeditat per fotre conya!.

Maria-2, almenys actualitzaran la foto!.

Dr. Muerte, no tindrà un taüd per llogar-me...

Anònim ha dit...

Amb accions com aquesta no guanyem pas independentistes. Dubto que tampoc en perdem, pel que la cosa queda estable. Millor riure que plorar.

RaT ha dit...

Potser que ens hi posem seriosament per una vegada, no???

Llesca ha dit...

Ep, no subestimin a aquesta gent. Avui només segresten una foto del rei, però demà podrien entrar al congrés escopeta en mà; ja saben, "olot style".

Anònim ha dit...

em va fer molta gràcia aquesta notícia.

Txisky ha dit...

Ostres Noa, està viva!