dilluns, 21 de febrer del 2011

El PSC ja té candidat a Can Fanga: Sorpresa?. Quina sorpresa?.

Aquesta és la foto més bonica que he trobat de l'Hereu!

Avui em desperto i em trobo que el titular polític del cap de setmana ha sigut la victòria de Jordi Hereu, aquest personatge amb cara de porquet a qui només li falta la poma a la boca per enclotar-lo dins d'un forn!. I el titular és: sorpresa a les primàries del PSC a la ciutat de Barcelona. I jo em dic: Sorpresa?. Quina sorpresa?. Els periodistes cada cop estan més desinformats o són així d'inútils de mena?.

Si per alguna cosa s'han caracteritzat els governs socialistes, municipals o  no, és per la seva labor d'enxufisme. Aquest personatges endollats, per la seva banda, saben que després han de ser uns estòmacs agraïts.

Si la consulta hagués sigut a la ciutadania en general, l'Hereu ja estaria criant malves. Però resulta que aquí només votaven militants o simpatitzants, o el que és el mateix: gent enxufada o familiars de gent enxufada pel senyor Hereu i tota la seva tropa. Pensaven, doncs, els periodistes que la senyora Tura arrasaria en el vot?. Doncs si ho pensaven són molt innocents o uns ignorants, començant perquè la Tura també representa el fracàs del tripartit, no viu a Barcelona, i la gent votarà abans al que coneixen ja que m'ha enxufat a mitja família!.

Penseu que sóc un exagerat?. Mireu el que passa al meu puto poble a la meva ciutat: una web que no agrada gens al nostre Alcalde. Com diria el Sr. Gerent: "llegiu podrits, llegiu!". La seva actual parella enxufada a l'Ajuntament (parella que abans estava amb un polític del PP, actualment en busca i captura), el seu germanet enxufat, gent del partit enxufada i actualment els estant funcionaritzant perque si perden les eleccions no els podran fotre fora. I el mateix passa amb moltes parelles d'aquestos (un exemple: el director de la ràdio local és del partit, i  la seva dona treballa a l'oficina del síndic municipal de greugres... gran imparcialitat, sí senyor!).

Ho sento, suposo que després de llegir això només tindreu ganes de vomitar... vomiteu amb mí, doncs!

14 comentaris:

Llesca ha dit...

Està de sort perquè tot just acabo de dinar! Glaglaglaglaglaglagla!
Quina gent més maca que tenen a Sabadell! Es farien molt amics dels que tenim per aquí al Maresme...

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Llàstima que és una mena de gent que no es pot erradicar, quan un marxa arriba un altre, que si fa o no fa enganxa la teta i no deixa de mamar-la fins que ja no pot treure'n més suc.

El senyor gerent ha dit...

De tota aquesta història còmica dels socialistes de BCN, no he entès com la Frau "Mein Gott" Tura es va prestar a fotre el numeret... si no podia ni votar-se a sí mateixa !!!!!

jpmerch ha dit...

Fer unes primàries serveix per a promocionar gratuïtament un candidat, és un espai preelectoral gratuït i li dóna a un partit un vernissat de democràcia ─molta gent s'ho empassa─ front a d'altres que designen els seus candidats a dit. En aquestes ho han posat molt fàcil, no fos cas que hi haguera alguna sorpresa.

Txisky ha dit...

Llesca, no en dubto que ja ho deuen ser...

Sita Tikis, ja té raó ja; però és que els socialistes ni tan sols ho dissimulen!.

Sr. Gerent, la Tura ja és un cadàver polític, de poc més servirà!.

Jpmerch, ja s'ho trobaran a les eleccions de maig!.

Anònim ha dit...

TENS TOTA LA RAO,ELS PARTITS,TOTS EN GENERAL,SE HAN CONVERTIT EN UNES ITT,ENXUFANT A CAMBI DE VOTS,,,,AIXO NO ES CACIQUISME?.
JUGANT AMB BCN.

Txisky ha dit...

Anònim, és així de trist....

RaT ha dit...

... així no farem rés de rés... i cada vegada la solució sembla més lluny...

Txisky ha dit...

RaTeta (uisss quina foto!), potser la solució seria la que estant prenent els països àrabs, però clar no tenim pebrots de fer-ho...

Dr. Trumbo ha dit...

Grans veritats les del Sabadellhadecanviar. El pitjor de tot l'assumpte és que la camarilla sociata de Sabadell veient la volada que agafava el tema, van fer un contrabloc, del que ni en diré el nom. Tot plegat insults sobre l'oposició, intrigues d'opereta i mentides per lloar el gran líder.

Dr. Trumbo ha dit...

... amb escassa repercussió i una forta censura en els comentaris. jo he intentat dir la meva opinió, amb respecte, però amb discrepància i no ho he aconseguit.

Txisky ha dit...

Amén Anthony!. Al bloc del govern local no li penso dedicar ni cinc minuts!.

Anònim ha dit...

Sr. Txisky, trobo que aquesta fotografia no es encertada, fasi el vafor de treura-la i posi una més digna; Porc però amb una poma a la boca!

Txisky ha dit...

Sr. Anòmin FACI EL FAVOR de repassar ortografia!