dilluns, 7 de febrer del 2011

Estic ben wakatip de tot plegat!

Si fins i tot hi ha un grup al feisbuc que declara obertament estar-ne fins els ous!

La notícia de la fotografia de la festa d'aniversari del Piqué i la Shakira ha sigut, per a mí, la gota que ha fet vessar el got. Amb la que cau a tot arreu i la notícia més visitada, comentada, etc... és aquesta. Quin fàstic em fot la humanitat!.

La Shakira és com aquella noia de l'acudit: "Pa que voy a abrir la boca, ¿pa cagarla?". Quan començava en això de la música hi veies una tia bona que sabia moure els melucs, però musicalment inepte. La cançó de l'estiu (el waka-waka dels pebrots) ha acabat de confirmar la seva carència musical. I les seves declaracions dient que no es veia guapa... no mereixen cap comentari.

I que dir del Piqué?. El gracioset de torn... fins que s'ho ha cregut ell mateix!. Faria bé el Barça de treure's de sobre a aquest jugador, si no vol trobar-se amb un segon cas Rafa Màrquez.

Tenen tots els números per convertir-se en la parella més odiable del 2011, almenys per part meva!.

Aneu a cagar!

7 comentaris:

jpmerch ha dit...

No s'emprenye home, que no val la pena. Faça com si no els haguera vists.

maria ha dit...

Quan la faceta personal se superposa a la personal, mal assumpte...
En la meua opinió Piqué s'ha deixat portar massa per les circumstàncies, esperem que quan passe la tempesta torne al seu lloc, encara que ho veig complicat...

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Doncs miri aquest matí alguna tertulia radiofònica qualificava de genialitat el fet de penjar la foto.
D'ell no diré res, es que em cau fatal. I d'ella una pregunta, després de veure aquest video: http://www.youtube.com/watch?v=bqmbvKuhig8, que en pensen d'una persona que es revolca pels carrers de Barcelona com si estessin nets....?

Remitjó ha dit...

Amb aquests dos i el fill del Bardem i la Pe (que fa ràbia fins i tot escriure-ho) pot acabar un amb ganes de arrencar-se els ulls per no veure més la tele...

Txisky ha dit...

Jpmerch, si no m'emprenyo perdo la gràcia!.

Maria, sóc igual de pesimista!.

Sita Tikis, és que és marranota de mena!.

Remitjó, i pensar que abans em queia bé el Bardem... quina creu!.

Anònim ha dit...

No foti! Un nou cas Rafa Márquez, no! I compte amb el Puyol, que també el segueixen els de les revistes del cor sobre si es casa o no sé què. Proven de desestabilitzar-nos!

Txisky ha dit...

Albert, aquests del cor deuen ser tots uns putos merengues!.