dilluns, 28 de març del 2011

Banquers del món: fillsdelagranputa tots plegats!

"És l'últim cop que entro a demanar un crèdit per Sortu!"

Podria haver posat una foto de Guardiola promocionant el puto Banc Sabadell, que queda més maco, però no m'ha sortit dels pebrots!. I això que els tinc inflats de la mala llet que s'hi acumula!.

Com vostès ja saben, exerceixo la presidència de la meva comunitat de veïns (em queden tres mesos). Durant els mesos que hi porto la baralla més habitual és haver-me d'enfrontar a l'entitat que porta els comptes: Caixa Catalunya, que ara es vol dir Catalunya Caixa (collons com s'han retorçat el cervell els seus caps de màrqueting!), i que es podria anomenar Caixa dels Fillsdelagranputa Que anem curts de calers i Ens en fotem a la teva cara!.

Per quart mes consecutiu ens han avançat el cobrament de les quotes de la comunitat. Abans donaven l'ordre a finals de mes i a primers del mes següent t'ho cobraven. Des de desembre, però, han anticipat el cobrament al dia 23 i al dia següent ja t'ho hant tret a tú de la llibreta; un sol puto dia tarden els molt cabrons.

I cada vegada que això ha passat he anat a queixar-me, perquè, clar, a mí se'm queixaven els veïns; amb la conseqüent pèrdua de temps i d'arribar tard a la feina. El primer cop em van dir que era perquè havien les festes de Nadal pel mig. El segon cop que allò està centralizat i que no ho porten des de l'oficina. El tercer cop que amb l'arribada d'internet el cobrament és més ràpid, ... avui ja ni tan sols m'han posat excusa:  "Som així de fillsdelagranputa, què vols?". Novament han pres nota de que els cobraments es facin a partir del primer dia del mes. Tornarà a passar?. Segurament sí.

Així que d'aquí cinc minutets em posaré a escriure un correu electrònic a Atenció al Client, a veure si així em fan una mica de cas... estic per agafar-me un dia de festa per fer un tomb per oficines d'altres bancs i caixes del barri per canviar d'entitat, però seré indulgent i esperaré la resposta. Poc espero, però, d'una entitat dirigida per un individu que no sap ni quina forma tenen les llibretes d'estalvi, potser les confòn amb les tecles d'un piano...

Ep, i això que no he parlat de les comissions que s'inventen dia a dia....

FILLSDELAGRANPUTA!

10 comentaris:

Molon labe ha dit...

Miri no es queixi, que conec un president que no pot ni entrar al seu bloc (que no blog... ains xist dolent...), miri al bloc del tipus van tenir un ingrés extraordinari i l'angelet el va invertir en un fons d'aquells "segurs" doncs res, que ara que l'han volgut recuperar s'han deixat un 10% pel camí i l'entitat diu "Que ells ja havien dit que era "segur" però que això no vol dir que no hi hagués "risc"... si paios com aquests enfonsen el sector dels condons amb dos declaracions com aquestes..."

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Això per no parlar del fons "100% vida" on t'ofereixen especul.lar amb aliments de primera necessitat. Colla de fills de puta!

Dr. Muerte ha dit...

no té cap familiar o amic que treballi en una entitat i que pugui retrocedir comissions? no? jajajaajjaaj, me rio en su cara.

Txisky ha dit...

Molon Labe, aquest president d'escala sí que té delicte!.

C.e.t.i.n.a., ostres aquesta no me la sabia!.

Dr. Muerte, si vostè em pot proporcionar contactes m'ho fa saber, cabronàs!.

jpmerch ha dit...

Vosté ha tocat un tema al que sóc especialment sensible. Tenia grans expectatives per a hui, però s'ha fotut tot. Ara, hauré d'anar a la farmàcia a comprar un antiinflamatori per a rebaixar l'inflor abans que em rebenten els collons.

maria ha dit...

Tots els banquers són uns fillsdeputa, menys mon pare, ja que m'auela era una santa :)

Unknown ha dit...

Ai la gent, volen tots els honors del càrrec però sempre defugint-ne les obligacions i queixant-se de la feina!

Segur que quan la veïna del quart ve a netejar-vos el sabre perquè li arregleu els llums del replà abans que als altres veïns, no us queixeu pas de ser President, no...

Ah, i als bancs que els donin pel cul amb la mateixa intensitat que a les caixes.

El senyor gerent ha dit...

Catalunya Caixa diu? Ja, ja, ja, ja.... però com no han pensat encara en fotre el camp d'aquest forat negre?

Espavi-lin o d'aqui un parell de mesos tindran un problema més gran quan aquesta entitat ja no hi sigui...

Txisky ha dit...

Jpmerch ho sento de veritat, però així està el país!.

Maria, no seria pas bancari?. És molt diferent... no haurà heretat la seva fortuna, oi?. Encara li tiraré els trastos!.

Sr. Llufa, si les meves veïnes de replà no fossin rollo-bollo potser sí que ho gaudiria, però no...

Sr. Gerent, proposi, proposi...

Ruben ha dit...

Txisky, prengui's una til·la i vomiti la indignació al Twitter... a l'atenció al client no li solucionaran res. De fet, una nomenclatura més correcte per a aquest departament podria ser Mur de les lamentacions o Departament on no es fot ni puto cas de les queixes.