divendres, 27 de maig del 2011

Chacón: Ex-Soldado Universal

"Alquilo candidatura a las primarias del PPsoe"

Aissss, quanta covardia en el gest de la Ministra... o quanta inocència... Si es pensava que Rubalcaba, l'ex-ministre dels Gal, no mouria els fils per fotre-la fora de la carrera a les primàries ho té clar!. I mira que la Chacón va fer mèrits d'espanyolime, com quan va felicitar-se de la sentència contra l'Estatut!.

Ara potser sortiran veus feminazis dient que Espanya no està preparada per tenir una dona a la Presidència. Ah, és que pensava quanyar les eleccions?. Però si al Rajoy no li cal ni presentar programa electoral!: amb repetir el crit de "Vayase, Sr. González!" del seu estimat Aznar en té prou. Només canviant el cognom, ja ho té guanyat.

Nyores i nyos, no s'equivoquen: Espanya no està preparada per tenir un català a la Presidència!. Ni tant sol a una candidata, perquè les perdrà segur. I si no que li preguntin a Borrell, que li van inventar un affair amb un torero...

Me la imagino a primàries presentant la seva candidatura i, a un gest de Rubalcaba, una multitud rodejant-la per fer-li un gang bang...

En fi, em consolaré veient com dissabte els Boixos Nois li fan la feina bruta a Felip Puig i desallotgen la Plaça Catalunya de quissoflautes...

6 comentaris:

jpmerch ha dit...

Doncs mire, jo crec que els covards han sigut d'una banda Rubalcaba per no gosar enfrontar-se a Chacón en primàries i d'altra Zapatero per no gosar enfrontar-se a Rubalcaba a través de Chacón. De totes maneres malgrat el disgust que duu la xiqueta, és el millor que li podia passar.

Alyebard ha dit...

Qui no vulgui pols que no vagi a l'era. Per cert, se li han abançat i són els mossos nois els que netegen la plaça, que el coi d'helicòpter ja fa estona que el tic fotut al cap. És el que té treballar a BCN, prop de la maleïda plaça.

Unknown ha dit...

Us equivoqueu amb el diagnòstic.

La Chacón, que és més puta que les gallines, sap perfectament la gran òstia que es fotrà el PSOE a les properes eleccions, porti qui porti de candidat. Està escrit.

Per això sap que si es presenta ara, està condemnada a la derrota. Ergo, la seva carrera política estaria acabada.

La filla de puta, que és més llarga que la meva titola, s'ha retirat prudentment i ha decidit esperar-se quatre anys, que passen ràpid, per erigir-se com la salvadora dels sociates després de la patacada que es fotrà el Rubalcaba.

I si no, temps al temps.

PS. Això del gangbang de la Chacón no seria cap novetat. A la cabrona li van més les tites que a un tonto un llapis.

Llesca ha dit...

La qüestió és si el catalans estem preparats per tenir un president català.

El senyor gerent ha dit...

Si no volen ni catalans ni dones, que hi fotin un negre de president d'Ehpanyyyyya.

Per cert Llufa, o Merdós, mentre la filla de puta que diu vostè, s'espera quatre anys per salvar a la humanitat, que aprofiti el temps i s'arregli una mica la cara,...perquè pobreta, fot una mica de iuiu.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Els hauria de sortir un candidat paioponic i travesti.