dilluns, 24 d’octubre del 2011

Simoncelli: la hipocresia arriba al paddock

"Once, ocho, ochenta y ocho!"
Lo siento, el número al que llama no contesta o está fueHipokrisiari Stop!ra de cobertura...


Mirin senyors, aquest paio sempre ha sigut un capullo. Qui hagi vist qualsevol cursa de motos on participava, haurà vist com la seva manera de conduir ha posat en perill la vida dels altres pilots. Aquest cop el seu mal cap li ha portat a no voler deixar anar el manillar de la moto quan queia, fent que el seu cos no anés cap fora de la pista si no cap a dins, i d'aquí a que li passessin dos paios per fora no ha passat ni un segon. Ara ens el venen com un sant, un bon noi fora de la pista....

Però que en deien abans?:

Accident amb Dani Pedrosa. En Dani digué: "Simoncelli m'ha avançat, jo l'he tornat a passar i portava una traçada millor, i s'ha llançat a sobre meu sense frenar. No he pogut fer res. Marxo d'aquí amb la clavícula trencada i ell amb una penalització. Ben fewt!. Un cop més em porto la pitjor part".

Ni tan sols Valentino Rossi el va salvar de les crítiques: "Aquest cop Simoncelli ha sigut massa dur, potser ha sigut massa agressiu, ja que Dani no tenia espai per a res".

Incident amb Lorenzo. Aquest digué: "Jo li retiraria la llicència".

Potser si li haguessin retirat la llicència encara estaria viu...

9 comentaris:

Mike Tracking ha dit...

El que em sap realment greu no és la hipocresia, sinó que jorge lorenzo segueix viu, mentre un altre pilot de moto gp ha mort. No és just el món.

Unknown ha dit...

Dues preguntes que deixo a l'aire:

1. Ja li cabia el casc?

2. Amb aquest airbaig que porta per cabell, com és que ha mort?

Ruben ha dit...

Passi d'aquí una estoneta pel web de la petrolera més important de l'estat, hi haurà més declaracions carregades d'hipocresia.

Senyor Llufa: ha mort perquè els altres 2 pilots li van passar per sobre del coll com si semblés un accident.

Alyebard ha dit...

Aquest senyor duia casc o se'l pintava amb laca?
Aquest senyor sabia anar amb moto?
Si compres loteria t'acaba tocant.

Molon labe ha dit...

El divertit del tema (si té quelcom de divertit) és precisament que fos el seu ídol (en Rossi) qui li passés per sobre (i crec que de pas qui li fes més mal), perquè tothom tenia al cap que aquest podria ser el relleu natural del dottore, i com ell deia "Per mi era com un germà petit"m ek que he dit, el destí a vegades és força cabron... i sobre ell... miri igual algun cop es va passar fent alguna que altre maniobra, para bé, veure'l era tot un plaer.. més que als que ha nombrat que a part de ser "nacionals" poc més...

Llesca ha dit...

Jo he sentit dir a no sé quin ex-pilot que el casc se li havia sortit precisament pel cabell que duia. M'he fotut a riure al sentir-ho.

Dr. Muerte ha dit...

Tot i que no havia sentit a parlar d'aquest txitxarel·lo fins ahir suposo que es pot dir allò de "un suTnormal menys".

meta.N ha dit...

De tota la vida morir-se és el millor recurs de relacions públiques. Fins i tot en Gadaffi ens fa una mica de pena i tot.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Potser era un bon paio però conduia com un cani. I va tenir el final que li desitgo a tots els canis del món.