dimecres, 30 de novembre de 2011

Franco ressuscita, Catalunya et necessita!

Quin mugró més sexi!!!

Avui es publica la notícia de la recomanació de traslladar les despulles de Franco a un lloc diferent al Valle de los Caídos. Servidor, en la seva adolescència, gràcies a les tendèndencies ultradretanes de la seva professora d'art, va poder visitar el suposat monument. L'entrada de l'autocar ja fou apoteòsica: una calamarsada descomunal va ser la nostra cicerone particular. Un cop a dins del temple vam gaudir del temps necessari per deambular per aquí i per allà fins arribar a la principal atracció de la visita: la tomba de Franco. Tant curiós era veure el personal que circulava per allà com la reacció davant d'aquella invasió de xitxarel·los que parlaven una llengua estranya per a ells. 

Per als qui no ho sàpiguen, els hi diré que Franco està enterrat sota terra. Trepitjar la seva làpida, doncs, era una tentació massa forta per a poder ressistir-se. Ficaves la punteta perquè no es notés, però aviat notaves els ulls inquisidors d'aquells nostàlgics del règim franquista, i la veritat és que t'acollonaves una mica. Jo, personalment, vaig intentar tirar-me un pet però, ja sigui per l'ambient obscur i enigmàtic del lloc ja sigui per l'estúpida perillositat que li veia al moment, els juro que no vaig ser capaç d'alliberar cap típus de gas pel meu anus.


Suposo que aquesta anècdota no els importa una merda, mai millor dit, però vet aquí una petita reflexió: no seria millor per a Catalunya que les restes de Franco rebessin un tractament de Herbert West, protagonista de Re-Animator?. No, si ja ho deia Vázquez Montalbán: "Contra Franco, vivíamos mejor".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabria què dir-li. A hores d'ara la situació és tan fosca que ni la ressurrecció d'aquella Nèmesi és garantia de front comú. De fet, tampoc no ho va ser aleshores, així que què collons esperar-ne...
Per cert, si li serveix de consol, també hi vaig ser fa molts anys. I també em vaig quedar sense gasos.

Llesca ha dit...

Ojut, que a mi també m'hi van portar amb l'escola i no fa pas tant, fa uns 9 o 10 anys. la veritat és que no sé si era perquè la profa era mig-fatxa o perquè volia que veiessim aquella merda i ens tornessim mega-catalanistes.
L'únic que recordo és que un parell de companyes estaven xerrant en català (en veu baixa) i una senyora d'aquelles "de antaño" els hi va dir: "aquí tenéis que hablar en espaÑol, por respeto!". Es van escagarrinar bastant, i això que la dona feia pinta de tenir 137 anys.

El senyor gerent ha dit...

I el retolador gruixut? que no portava retolador gruixut?

Queta Ripoll de Matafaluga ha dit...

Jo que vaig viure el règim franquista ja li dic ara que no, no viviem millor!

surfzone ha dit...

Jo l'altre dia a la ràdio vaig sentir el millor comentari al respecte: la merda, com més la remenes, més pudor fa.
La millor solució per aquest puto Valle de los fachitos seria fer-los reunir tots allà (amb la plana major del PP al capdavant) i fer-hi una ruixadeta de napalm...