dimecres, 24 d’abril de 2013

Exèrcit català: Tot per la tàpia!Nyores i nyors: sort en tenim de publicacions com la de la imatge superior!. Mentre ahir alguns feien el capullo comprant roses i llibres, i d'altres portaven la samarreta del Barça suada tot el puto dia per, finalment, destrempar a la nit; el quart poder ubicat a Madrid s'encarregava d'avisar-nos de la notícia que hauria d'acaparar tots els titulars: Catalunya vol un exèrcit!!!.

Ja està bé, home!. Aturats morts de gana, nazis desnonats, enginyers emigrants, catalans tots!: per culpa de la crisi, fins ara no vèieu el canó del tanc català que tenim a punt de tatravessar-nos el cul?. Doncs a la foto es veu ben clar, eh?. Que porta senyera i tot!.

No heu de tenir por, perquè Catalunya ha sigut terra tradicionalment militaritzada. Des del Sagramental  fins els Maulets, passant pel sometent  o els maquis!. Però sobretot no oblidem-nos dels Almogàvers: mercenaris que et podien envair sicíllia, lluitar contra els sarraïns o fundar una penya del Barça!.

Maqueta del futur monument al soldat català desconegut.

Com veuen, experiència com a militars no ens falta. És més, tots aquells que ahir vàren comprar la novel·la Victus (ep!, la versió en castellà), de Sánchez Piñol, i agafin la primera paraula de cada capítol en diagonal i les intercalin amb la darrera paraula de cada capítol en ziga-zaga, podran llegir un missatge ocult que ja ens avisa de l'exitós futur militaritzat que ens espera.

Si volen estalviar-se uns calers, jo mateix ho he desxifrat per a tots vostès: només cal que cliquin:
2 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

Bufa!
aquesta portada no se si em fa venir trempera o caguera.

RaT ha dit...

jo sóc més de cant coral... toc a somatent mateix