dilluns, 11 de gener del 2010

Els pixapins necessiten la neu?


N'hi ha que són ben bé gilipolles! Gilipolles al quadrat, diria jo. Amb la nevada que ha caigut aquest dies i no tenen cap altra ocurrència que anar a veure la neu d'aprop, passant dels consells de no circular per aquelles contrades. Criatures en mà, sembla que fugin escapant de la metròpoli, total, per veure la neu de prop... que se'n vagin al Raval a tastar farlopa, colla de capullos integrals!. Posant en perill la vida dels seus i la pròpia i la dels demés, col·lapsant els serveis d'assistència perquè el cotxe ha relliscat per un trosset de gel o s'ha encastat contra una senyal de trànsit tapada per la neu....

S'ha de ser burro! Tanoques! Galifardeus! Colla de malparits! Tot el que us passi, us ho tindreu ben merescut, grandíssim fills de puta!

Primer article de l'any = Primera vomitada. És el que té tenir quatre dies de festa i a sobre passar-te'ls al llit per culpa d'un refredat.

6 comentaris:

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Aix... m'ha tret les paraules de la punta de la llengua. Si avui he tingut que escoltar un parell d'aventures nevades dels companys de feina....

Srta. Tiquismiquis ha dit...

em deixava això, si que hi ha molt gilipolla "suelto" si.

Txisky ha dit...

Té raó Srta. Tiquismiquis, n'estem rodejats! Si aixequessin el vol, no veuriem mai el sol!.

Josep ha dit...

No era neu, era caspa dels garrulets.

Senyor Merdevalista ha dit...

Els pixapins necessiten la neu, sí: concretament, la que s'esnifa. Per això he de contradir mossènyer Josep, perquè no era caspa, sinó la farla que se'ls anava caient als primers.

Com a resident a l'hàbitat natural del pixapí, benvolgut Txisky, li diré que sento vergonya aliena de la colla de subnormals que se'n van a la muntanya com qui va a un parc temàtic. Però això no és culpa del medi, no, és que surten així de fàbrica. Són els mateixos inútils que si els demanes que et dibuixin un pollastre, et presenten un full amb les restes de l'animal ben cuinades.

M'ha encantat la seva progressió en els insults. Apunti's un seguidor més.

Txisky ha dit...

Sr. Josep, crec que el Sr. Merdevalista l'ha deixat una resposta ben raonada a la que no he d'afegir res.

Sr. Merdevalista, sia benvingut!