divendres, 30 de juliol del 2010

Riera d'Arenys: es de ser inútiles!


Ja han arribat les primeres tempestes d'estiu i com cada any s'ha repetit el de sempre: la riera d'Arenys s'ha desbordat i s'ha emportat uns quants cotxes. I dic jo, sabent que sempre passa el mateix i que els homes i dones dels temps, de tant en quan, l'encerten: perquè collons segueixen aparcant a la riera?. Ja ho deia aquell: Es de ser inútiles!.

Per això, des d'aquest humil (i filldeputa) bloc, he preparat unes quantes alternatives:

1. Els dies de pluja aparqueu davant del gual de l'alcalde. Veureu que ràpid se l'emporta la grua!. Sí, valdrà uns calers; però no haureu de veure com declaren el vostre vehicle com a sinistre total.

2. Que Arenys de Mar declari la guerra a Arenys de Munt. Què passa?. Per menys en Bush i el seu amic l'Ansar van muntar un sidral a Iraq!. Un cop arrassada Arenys de Munt, els ciutadans que sobrevisquin podran aparcar a l'esplanada que haurà quedat lliure després de treure'n les restes de runes.

3. Tallar la N-II i desviar els vehicles cap a la riera: el tap de vehicles impedirà que qualsevol altre inútil pugui aparcar a la riera i es vegi obligat a fer marxa enrera per buscar aparcament a una altra zona.

4. Agafar a tots els toreros catalans que es quedaran a l'atur perquè facin passis de verònica a la riera. Si aconsegueixen fer desviar la riera haurem creat un nou espectacle nacional, i si no doncs ens haurem lliurat dels toreros per sempre!.

5. Fer arribar a l'Hereu la proposta d'allargar la Diagonal fins a la riera d'Arenys. Programar una visita de l'esmentat individu en un dia d'estiu amb núvols negres. Posar-lo ben al mig. El resultat, en el pitjor dels casos, pot ser la bifurcació de la riera. En el millor dels casos, marxarà a fer companyia als toreros!.

6. Muntar una zona de càmping, per exemple amb el nom de Nova Biescas. Fer-hi un descompte del 104% a qualsevol càrrec polític (o sigui: gratis i pagar-los un 4%, que és al que ja estan acostumats). Deixar que la riuada els ofegui i no treure'n els cossos. Deixar que es pudreixin in situ i que s'ofeguin, ara sí i ara també, cada cop que la riera creixi. Seria un bon monument per dedicar al ciutadà a peu que ha de patir la seva mala gestió, la seva corrupció i les seves imbecilitats vàries.

That's all folks!

11 comentaris:

Srta. Tiquismiquis ha dit...

OHHHH!

Senyor Merdevalista ha dit...

Alternativa 7: Totes les alternatives anteriors són possibles.

Mossènyer, un post impagable. L'enhorabona.

Ah, i no podríem rebatejar Arenys de Munt com a Nova Biescas, ja posats?

Txisky ha dit...

Sita tiquis, no em posi aquesta cara que em desconcentra!.

Sr. Merdevalista, àcies, àcies, el meu ego a pujat un +5!!!. Jo ho rebatejaria com a Biescas d'Amunt i Biescas de Mar!.

Anònim ha dit...

Em quedo amb la quarta. I, sentint-ho molt per la gent d'Arenys, desitjaria que no fossin capaços de desviar la riera.

Jordi ha dit...

Com l'Albert, la quarta proposta és la que més m'agrada!

Si arribés la Diagonal a Arenys, també voldrieu el tranvia? Ho dic perquè l'Hereu ho sàpiga!

Avui un d'arenys m'ha dit: "Tinc els pebrots que m'explotan ja", com el Jaume Creixell!

Llesca ha dit...

Ai senyor... típic del Maresme.
Al costat de Mataró hi ha una riera on hi vivien uns gitanos (bé, no sé si hi vivien, però corrien per allà i hi aparcaven les "flagonetas") i algun cop l'aigua va fer acte de presència. Ara crec que ja no hi són ni hi deixen aparcar... llàstima, tan maco que hagués sigut veure ahir com "surfejaven".

Mike Tracking ha dit...

El que no pot ser es que cada any davant dels xàfecs d'estiu ens trobem amb les mateixes noticies. No és per copiar als del APM però: "es de ser inutiles". Que els bombin, un cop vaig presenciar amb els meus propis ulls una riuada d'aquestes que buiden una riera, i va ser divertit perquè estava ple de cotxes de pijos i d'aquells 4x4 de marques com porsche, BWM, Mercedes-Benz els 4x4 de la gent que és merda vamos...

Dr. Muerte ha dit...

Alternativa 8: fer un dic de contenció amb els cossos dels toreros, polítics, gitanos i cotxes arrossegats per les riuades anteriors, desviant el curs de la riera cap a Premià. Per què Premià? Perquè em surt dels collons.

Txisky ha dit...

Albert, o muntem un correbous a la riera!.

Jordi, té contacte directe amb l'Hereu, vostè?

Llesca, ayyy payooo yo hago surfing entre mercaíllo y mercaíllo!

Mike, benvingut. A mí també m'hagués agradat veure aquesta riuada!.

Dr. Muerte, i si la desviem a Ca la Noa?. "Ca Noa", capisci?

RaT ha dit...

i això, qui diu que ho paga???

Txisky ha dit...

RaTeta, s'accepten donacions...