dimecres, 18 d’agost del 2010

Males ondes


Aquestes darreres setmanes s'estan visquent moviments a les ondes radiofòniques, en concret el traspàs de periodistes (esportius?) de la Cadena Ser a la Cope. Així, l'emissora dels bisbes no té problemes en contractar a periodistes provinents del seu gran enemic, l'imperi Prisa; i aquests no tenen cap problema en signar amb el dimoni deixant de banda conviccions polítiques (si és que en tenien). Per si no havia quedat clar, vet aquí el meu humil punt de vista:

- La majoria de treballadors, del ram que sigui, som uns putos mercenaris. A mí m'ofereixen una nòmina amb uns quants zeros a la dreta de més i no dubtaria en fer-me falangista, directiu del Real Madrid o Príncep d'Astúries.... o potser no.

- El periodisme esportiu mesetari és un niu de filldeputisme, on has d'anar en compte i caminar pels passadissos de les emissores amb el cul apretat a la paret.

- L'església no té cap mirament en fitxar al mateix diable, si amb això pensa fer millorar les seves espectatives d'audiència radiofònica.

- Els ex-locutors de la Ser, que van de progres fins a la mèdul·la, no tenen cap dubte moral (la pel·la és la pel·la) en fitxar per una emissora que han vilipendiat fins a l'esgotament. Tot i que a alguns estar a la Cope els suposarà treure's la careta i trobar-se com al sofà de casa.

Pepe, un purito!

La meva conclusió?: seguiré escoltant els partits del Barça a Rac1 (i això que no sóc culé) i de tant en quant canviaré a Ràdio Marca (més que res perquè està al costat) per veure si la travessa em treu de treballar (que ho dubto)!.

4 comentaris:

Remitjó ha dit...

El panorama és el següent: la Cope ha fitxat els periodistes de la Ser (més de 20). A la Cope, el seu planter habitual estarà cagat, amb el temor de quedar-se sense feina. Es podria donar la circumstància que la Ser es quedara amb els acomiadats de la Cope.

Finalment tot es quedaria igual, però amb un canvi de nom.

Txisky ha dit...

Remitjó, molts ja van deixar la Cope per anar a Ràdio Marca. Lo dit: putos mercenaris!.

Senyor Merdevalista ha dit...

Com diu vostè, si li ofereixen un bon sou, doncs a signar per la pasta i com la pàjara de la foto, a tragar. És possible que després un acabi fins els pebrots i decideixi canviar d'aires. O que descobreixi que fent el filldemeuca està en la seva salsa i que fer reventar els demés d'ira cobrant és el seu horitzó professional.
Com en Miguel Ángel Rodríguez. Ai, no, calli, que aquest no és cap mercenari. Aquest és un fatxa filldelagranreputa.

Txisky ha dit...

Fatxa filldelagranputa i, de tant en quant, comentarista esporitu: per vomitar tot plegat!.