dilluns, 8 de novembre del 2010

Sóc un filldeputa més de l'engranatge electoral!

Sí senyors (i nyores!), a partir d'avui estan venint els pringats agraciats ciutadans a recollir el nomenament per estar a una mesa electoral (sí, en català també es diu mesa!). És llavors quan em trec el meu somriure de funcionari a qui li han descomptat el sou i li deixo anar: "ha estat escollit vostè per estar a una mesa electoral" (i penso, i si ets culè o merengue fes-te fotre per partida doble, capullo!).

Perquè vegin que no sóc tant fill de puta com semblo, els hi dono gratuïtament un parell de consells:

1. Si algun desconegut truca a casa, actuin com ho farien davant un venedor d'enciclopèdies (en queden?), un comercial d'alguna empresa elèctrica, gas o telefònica: amaguin-se sota el llit i si insisteixen comencin a miolar... Ja tenen una part del camí fet: si no els troben a casa ni un segon cop (compte gent! passen dos cops per casa!) deixaran una notificació a la bústia.

2. Si els hi deixen la notificació a la bústia?. Tan senzill com no anar a recollir el nomenament. Per reconéixer-la pensin que posarà que es tracta d'una notificació urgent i sense identificar-ne el departament responsable.

3. Si són tant burros que ja han recollit el nomenament tenen l'opció de no presentar-se el dia de les eleccions, però oju!: sàpiguen que no presentar-se està penat amb una multa que fins avui mai ha sigut efectiva, però amb els temps que corren no m'estranyaria gens que aquest cop els hi doni per sancionar a la gent notificada que no s'ha presentat a constituir la mesa electoral.

Apa, ja estan avisats!. I a qui li toqui la grossa electoral ja ho sap: que es foti!!!.

7 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

A mi això segur que no em passarà. Prou que vaig correr a enregistrar-me a l'ambaixada com a "ciudadano del padrón CERA" i així no em tocaran mai els collons amb merdes així.
Au, gaudeixin de la pre-campanya, la campanya, el dia 28 i els quesitos del puto teletrès.

Neandertal Total ha dit...

Diuen que amb la notificació regalen també 2 pedres.

Llesca ha dit...

Gràcies pels consells. És vostè el Robin Hood dels funcionaris!

Remitjó ha dit...

A mi em va tocar un any i vaig fer un recurs. Van estimar-lo i me'n vaig salvar. Massa tems assegut per un cul inquiet com aquest que ara parla...

Txisky ha dit...

Dr. Muerte, vostè sí que en sap!

Neandertal, per matxacar-se-la o per lligar-se al coll, vostè tria!.

Llesca, al seu servei!.

Remitjó, vostè porti el portàtil i així ja està entretingut!.

Anònim ha dit...

Doncs tampoc és tan terrible. És una manera de fer noves amistats amb els companys de mesa. Pensi que passarà el dia amb persones del seu poble amb les que potser mai abans s'havien ni saludat. I això és bonic, no?

Txisky ha dit...

Malsònia, encara espero la seva foto en pilotes!.