dilluns, 13 de desembre del 2010

Companyies d'ascensors: una altra màfia!.


Si vostès recorden els hi faig fer saber fa uns mesos (aquí) que era el nou president d'escala. No els hi torturaré amb els meus maldecaps presidencials, però si que els voldria fer saber el filldeputisme que hi ha per aquest país en moments de crisi com l'actual.

Resulta que divendres a última hora de la tarda, mentre ordenava la lleonera el pis per rebre convidats a sopar es va sentir un cop molt fort. Jo pensava que algú s'havia emprenyat amb la parenta i havia donat un cop de porta, però als cincs minuts tenia uns quants veïns trucant al timbre de casa: l'ascensor s'havia esconyat. L'edifici no és antic, no arriba als cinc anys, per tant no és gaire normal que l'ascensor deixi de respirar així com així, i més tenint en compte que havia passat la revisió de l'Ecca (l'obligatòria de cada quatre anys).

Com no s'hi va quedar ningú tancat, l'operari no va venir fins dissabte al matí. Després de barallar-s'hi un parell d'hores em va picar a la porta per entregar-me l'albarà i explicar-me què havia passat: resulta que algú havia manipulat l'ascensor i que la cabina estava a punt de caure ja que hi havien quatre cargols descollats. No s'hagués matat ningú perquè la cabina hauria quedat aguantada pels anclatges. Em va explicar que gent d'altres empreses de manteniment es dediquen a robar material, ja que les empreses constructores no acostumen a facilitar recanvis (filldeputisme mutu). També es dediquen a sabotejar la instal·lació per fer veure que el manteniment no te'l fan bé i així contractis amb ells.

Total, que entre el monopoli propi de cada empresa i el puterio que hi ha entre elles, qui paga els plats trencats som els de sempre. Al tanto, doncs, si veieu algú penjat de l'ascensor: que s'identifiqui i si cal li arrenqueu un pèl del cul per fer-li l'adn!.

14 comentaris:

jpmerch ha dit...

En la meua comunitat tenim una companyia de manteniment que ella mateixa s'encarrega de boicotejar-nos les instal·lacions. Així com que sempre es dóna la casualitat que l'avaria no estava inclosa en el contracte, la cobren a banda. És una mena de filldeputisme que sempre t'ofereix més confiança.

_MeiA_ ha dit...

Quina mala folla que tenen alguns! o_O

El senyor gerent ha dit...

Escolti Txisky,
vostè i jo hem trepitjat la mateixa merda... (no és d'estranyar a la ciudad sin ley de Sabadell, oi?)

Resulta que avui arribo del currele, i l'ascensor fa uns nyigo-nyagos raros. Li dic a la parenta que quan marxi ella, no agafi l'ascensor...

Bé, no voldria ser masclista i m'estalvio els comentaris, però ella va i agafa l'ascensor... Resultat, els nyigo-nyagos es tornen cataclec !!! i l'ascensor parat i ella tancada dintre...

Miri'n, perquè sóc responsable de 3 boques més, i sense la parenta no me'n sortiria, que si no, passo de trucar al servei d'urgències de l'ascensor...

Per cert, la nostra companyia chapó !!!
Ha vingut amb 3 minuts (fins i tot jo m'he estranyat)

Txisky ha dit...

Jpmerch, això és el que em mosqueja, no fa ni tres mesos que vam canviar el contracte (amb la mateixa companyia).

_Meia_, ja veu com va el personal...

Ja, ja, ja!. Sr. Gerent, hauria de reclamar a la companyia per venir tant ràpid: a la parenta l'haurien d'haver deixat un dia i mig tancada a veure si així li fotia més cas a vostè!.

Remitjó ha dit...

Nosaltres estàvem amb Orona i ens van canviar a un altra companyia més barata. Pocs dies desprès, Orona ens va demandar perquè, segons ells, teníem un contracte amb permanència. Vam haver de tornar amb ells i cancel·lar el nou contracte amb la companyia barata... i aquesta ens va sabotejar l'ascensor. Vam trobar una agulla punxada a uns dels cables del quarto de màquines. No tenim probes, però està clar que van ser ells.

Dues companyies i dues putades. Una per cap.

Txisky ha dit...

Collons Remitjó, només calia llogar als mafiosos de les escombraries italianes!.

Dr. Muerte ha dit...

Quan encara vivia a la putrefacta ciutat de la que parlen vaig sol·licitar un pressupost per col·locar els numerets que diuen on collons estan els ascensors per pitjar el botonet del que queda més a prop del soterrani on vivia (hi havia 2 ascensors i m'agrada optimitzar temps). Els senyors de Schindler em van fer saber que només valia 10.000 € la instal·lació, res, una futesa... fenicis dels collons...

Neandertal Total ha dit...

L'avantatge que tenim els troglodites és que ni tenim ni tindrem ascensors, però estem de moment lliures d'eixa classe d'atracaments.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Jo visc en un edifici que no en té un, ni dos d'ascensors, sino tres i un montacàrregues (o sigui 4 aparells que pujen i baixen) doncs sempre que hi ha un pont o un cap de setmana llarg casualment s'espatllen i la companyia... ni putu cas.

Txisky ha dit...

Dr. Muerte, fenicis és poc insult!.

Neandertal, no sap la sort que té!.

Sita Tikis, vostè viu a Port Aventura!.

RaT ha dit...

... cames, colla de pijus, cames... i ningú els boicotejarà!!! (35 esglaons -acabats de comptar- carregada amb la sorra de les gates és una gimnàstica perfecte per tonificar les cuixes... eeeeeeeeeeeeecs!!!)

Álvaro ha dit...

Collons... boicotejant l'ascensor per atraure clients. Deu n'hi do quina estratègia més agressiva (i vergonyosa alhora).

Com t'han dit ja, sembla que el negoci en la recollida d'escombraries s'hagi acabat (o no surti tan rentable) i hagin passat a controlar altres menesters...

Anònim ha dit...

Quant cabró que hi ha!
En el cas de la meva escala, quan falla l'ascensor tots sabem on anar-lo a buscar. A la setena planta. El motiu de l'aturada: sobrepès. Però no només això. No sabem què collons li passa a la seva porta que molts cops, funcionant l'ascensor, es queda oberta. I vinga a pujar fins dalt per a tancar-la! I ja se'ls hi pot dir el que sigui que ni cas!

Txisky ha dit...

RaTeta, vostè pugi caminant que jo ja l'espero al replà!.

Álvaro, hauré d'investigar si el Berlusconi hi està al darrera...

Albert, hi ha algú amb sobrepès a la setena planta?.