dilluns, 30 de gener de 2012

Bloc tancat per manca de subvenció

Però què dius?!!!

Sí senyors, tanco la paradeta. Vist que en aquest puto país si no tens subvenció no ets ningú, he decidit que si no se'm concedeix un impost revolucionari una subvenció en el termini de vint-i-quatre hores, el puto bloc deixarà d'existir. Publicant en català ja faig país, per la qual cosa no tinc perquè justificar si la subvenció me la gastaré en fer avions de paper o en anar de putes!.

Habituat aquest país a subvencionar a empreses privades i a coses inútils, per què no subvencionar-me a mí?. Si la subvenció li van donar a Caldo de Pollo, qualsevol individu o col·lectiu d'aquest país mereix una subvenció.

És més: els hi regalo una sincera sortida d'armari. Els meus pares són dos guàrdia civils jubilats!. Ja se sap, tant anar de parella uniformada i al final van fer migues. Ara ja no comparteixen uniforme, però sí el bigoti. Llàstima que no van ser a temps de fer-se putos mossos d'esquadra i així podrien haver obtingut una millor pensió...

Si no tornen a veure cap escrit més poden fotre-li la culpa al Govern dels Millors o al Tripodrit, són la mateixa merda i igual de culpables!.

A veure si algun gilipolles pica i em puc pagar la hipoteca...

6 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

Qüestió tècnica: si no publica el nº de compte, o el seu compte paypal, ejem... no li arribarà ni una puta escopinada.

Josep ha dit...

LUCÍA ETXEBARRIA marca el camí!??

Pere Llufa ha dit...

Us passeu al twitter com a bon òdiTrendy?

Llesca ha dit...

No marxi Txisky, què farem sense vostè? Faré el que sigui; ja sé que en Llufa i el Gerent li han fet tot el que es pot fer i més, però alguna cosa restarà, no?

La RaTeta Miquey ha dit...

... pensi que dedicant-se al sector públic, aviat li/ens sobrarà temps. No el tanqui, home!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Facis alliberat sindical. Tindrà un sou i molt de temps lliure