dimecres, 18 de gener de 2012

Putos pensionistes

A mamarrr-la!

N'estic fins els sants pebrots dels beneficis dels putos abuelus i abueles pensionistes!. L'última gota que ha fet vessar el got de la meva paciència és aquesta notícia. O sigui que un puto pensionista que cobri molt més que jo té dret a les receptes gratuïtes i jo no?. Sou uns filldeputes!. I els polítics, que saben que els vells són els que van a votar més motivats per xavalla, són més filldeputes encara!.

Per a quan es posaran límits als beneficis dels pensionistes?. Quan, realment, es faran servir barems d'ingressos?. Quan es tindrà en compte no només els ingressos de la pensió?.

Per la meva feina conec casos flagrants:

Exemple 1: 

Un puto abuelu ve a l'oficina a tràmitar el carnet de bus gratuït. Es passa del màxim d'ingressos exigit (el salari mínim) i sobrepassa els meus ingressos. I encara té la barra de rondinar el molt cabronàs?. Doncs sí.

Exemple 2:

Una puta abuela ve a l'oficina a apuntar-se a les Vacances de Gent Gran, que venen a ser unes vacances com les que munta l'Imserso; però com sembla que a l'Ajuntafems hi sobren els calers doncs també ho fa. No s'ho perdin, es fan viatges a Praga o a Lisboa a costa de la resta de contribuents!. I el típic pensionista que cobra 2.500 euros rondina perquè no li ha tocat el viatge on volia... pagui-se'l vostè, fill de la grandíssima puta!.

Exemple 3:

Un puto abuelu ve a tramitar l'exempció de la taxa de residus (les putes escombraries) per pocs ingressos i li surt denegada. Quan mires el que t'ha contestat Hisenda veus que té 10 propietats i ingressos per un fotimer de lloguers... Vamos hombre!. A la forca tots!.

Ja veuen, per vomitar i llepar la vomitada per tornar-la a vomitar tot el sant dia... i això que no he parlat dels pensionistes que no són abuelus: putos ionquis als qui ara hem de mantenir amb les nostres cotitzacions per culpa dels seus vicis de joventut...

5 comentaris:

Josep ha dit...

I a sobre els pensionistes són els que més van al CAP.

Alyebard ha dit...

I fan pudor de vell al metro

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Vol fer teràpia de grup anti-abuelus? millor que no sàpiga el que passa a la meva feina...

Llesca ha dit...

És que això de ser un cabró o de tenir jeta no es cura amb l'edat. Bé sí, quan et foten a la caixa es cura del tot!

Dr. Muerte ha dit...

Feia temps que una imatge espetada a la cara no em feia dir allò de "hòstia puta joder!". Vostè ho ha aconseguit. Ara només espero que cada cop que una jubilada li vingui a tocar els collons se l'hagi d'imaginar vostè mamant polla com la de la foto i tingui malsons tota la seva puta vida.