dilluns, 18 de gener del 2010

Carta oberta a Ali Agca: Catalunya et necessita!


Benvolgut magnicida Mehmet Ali Ağca:

Potser algú ja no et recorda, però jo sí. Jo encara era un xitxarel·lo, però recordo aquelles imatges de l'atemptat contra el papa Joan Pau II i, al rememorar-les, encara em cauen llàgrimes d'emoció. I avui em torno a emocionar quan escolto que per fi seràs lliure!. Els que hem captat el missatge, sabem que tú ets el segon Messies. Com a català que sóc, t'obro les portes de la meva terra: aviat tindrem a Joan Laporta de president de la Generalitat, i quin millor conseller d'Interior o de Governació que tú?. Pitjor segur que no ho faries. Això sí, ves en compte i no intentis empadronar-te a Vic, ja que no et deixaran fer-ho (bàsicament per puta enveja!).

Quan arribis a la nostra terra t'aconsello fer-te soci del Barça i del club de fans d'U2 i Bruts Elspitstinc, requisit indispensable del bon català. Aquí tens l'èxit assegurat, i més ara que la barba torna a estar de moda!. I si veus que algú encara et posa mala cara, fes-te voluntari olímpic, que a Barcelona aviat en faran falta!.

Gràcies per llegir-me, Ali. Espero que aviat trepitgis aquesta terra. Una última consideració: vigila quan passis un pas de zebra, doncs hi ha un fill de puta suelto, un tal Farruquito, que també ha sortit recentment de la garjola i que es dedica a la conducció temerària.

Una abraçada.

5 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

S'ha deixat que per ser bon català també s'ha de votar a la puta convergència i la no menys puta unió.

No sigui cas, que algú es pensi que per ser socialista pot ser català...

Senyor Merdevalista ha dit...

Nanai, senyor gerent. Per ser un bon català s'ha de clavar un cop de falç als polítics i menjar-se'n els peus per dinar, perquè els propers s'ho pensin dues vegades abans de mentir dient que representen la voluntat ciutadana.

Ahhh, en "Farru"...!

Txisky ha dit...

Sr. Gerent, els sociates amb el desgovern que demostren s'han posat a la mateixa alçada dels putos convergents!.

Sr. Merdevalista, veig que té debilitat pels peus de porc!.

Josep ha dit...

Un gran Conseller, certament.

Me l'imagino a Governació, decidint les noves vegueries. S'acabaria ràpid la tonteria localista.

sànset i utnoa ha dit...

Amén!

*Sànset*