dilluns, 8 de febrer del 2010

Qué llueva, qué llueva, la Virgen en la cueva!


Em cago en els dies de pluja!.
Em cago en les anomalies que provoca al transport públic!.
Em cago en la gent que va amb paraigües i segueix caminant per sota als balcons i no et deixen passar a tú que, per desgràcia, no portes paraigües!.
Em cago en la mateixa gent d'abans que no mira per on camina i et fot el paraigües a la cara! No es pot ser alt en aquest puto país?.
Em cago en les voreres mal conservades i en els que les han de conservar, i que t'obliguen a fer una cursa d'obstacles procurant no ficar la pota a un bassal!.
Em cago!. Em cago!. Em cago!.
(Doncs menja una poma, que restreny!)

10 comentaris:

Remitjó ha dit...

Mire, el pitjor dels dies de pluja es el següent. Totes les (afusellables) mares amb 4x4 el fan servir per a portar als xiquets a l'escola i els problemes no es causen només al transport públic. És un caos mundial.

Neandertal Total ha dit...

Tranquil, d'avui no passa. Vaig a manar-te un paraigües debades. Gentilesa de Neandertal Total, sempre amb l'objectiu de millorar el món. O d'enfonsar-lo del tot.

Txisky ha dit...

Sr. Remitjó, sàvies paraules! I viuen a dues cantonades!!!.

Sr. Neandertal, que no sigui de sílex, gràcies!.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Amén Amén.
Els dies de pluja el pais s'atura, ole ole! No es poden tenir aires de grandesa independents quan quatre gotes generen el KAOS.

Baldrick Gargall ha dit...

A mi també em rebenten en especial la gent amb paraigues que no s'aparta de sota el balcó. M'he arribat a plantejar sortir amb un bat de beisbol en comptes d'un paraigues, una eina molt educativa en casos com aquest.

Anònim ha dit...

Ja posats, millor un kiwi per tirar-ho tot avall. Alguna mala experiència avui amb el transport públic?

Txisky ha dit...

Srta. Tiquis, a aquest país només calen dues gotes pel kaos!.

Sr. Baldrick, penso que ha tingut una bina idea!.

Sr. Albert, és molt trist que tinguis tres línees de bus que et van bé i els tres autobusos vinguin enganxats un darrera l'altre després de portar deu minuts a la parada!

Anònim ha dit...

Esteu tan emprenyats amb els dies de pluja perquè sou de ciutat i viviu emmig del merder. Si visquèssiu en un poble us agradarien. És el meu cas :-)

Txisky ha dit...

Aissss Sra. Noa, quina puta enveja li tinc! Millor per a vostè!.

Baldrick Gargall ha dit...

Srta. Literal, jo soc de poble, i aquí també es una puta merda.