dilluns, 17 de maig del 2010

Una altra rucada feminazi!


Aquesta senyora de la fotografia, amb una rialla que desprèn un tufillo narcisista a lo "que guapa estoy y que tipo tengo", és la Ministra de Sanitat. Doncs no se li ha ocorregut altra cosa que decidir que, d'aquí poc, als nens i nenes que neixin se'ls dirà "criatures", segon ella per afavorir la igualtat: pacagarse.

Si un dia estic a l'hospital i se m'acosta una infermera, Déu no ho vulgui, per dir-me que he sigut pare d'una "criatura"; el primer que em vindria al cap és la imatge de la parenta amb l'estòmac rebentat per culpa d'un filldeputa d'alien.

Tremendes criatures aquestes que lluiten per una igualtat malentesa i malaltissa!. Vosaltres sí que feu por!.


18 comentaris:

Remitjó ha dit...

"Senyor, he tingut vostè un ésser de llum..."


Igual de ridícul, però més poètic...

Anònim ha dit...

"Herr Onan, Ihre Frau hat ein Kind bekommen" el pròxim pas del feminazisme serà implantar l'alemany com a idioma oficial per poder fer servir el gènere neutre.
Després ens caparan a tots.

Txisky ha dit...

Sr. Remitjó, "ésser" és masculí, no se pas si li acceptarien!.

Herr Anònim, caparan i raparan!. I no em vulgui tant mal!.

Anònim ha dit...

Aquí també de ben segur que hi ha estat fotent-hi cullerada el col.lectiu trans: Ara s'ha acabat allò de "què ha estat, nen o nena?"

Sergi ha dit...

En una paraula: MILF.

RaT ha dit...

No crec que sigui qüestió de ser home o dona. Sigui el gènere que sigui, qualsevol èsser animat que decideixi aplicar aquesta rucada és això, un ruc (uix... això és homonazi???)

Llesca ha dit...

"Felicitats, ésser de gènere masculí; i també a vosté, la seva parella sentimental de gènere femení en igualtat de condicions socials, laborals i ètiques, per haver fet sortir ,amb esforç, de la seva vagina femenina (els homes també tenen dret a tenir una vagina, o no?) un ésser viu de gènere [insertar sexe], el qual es desenvoluparà en una societat plural, igulitària i paritària".

Dr. Trumbo ha dit...

Llesca, amb el seu escrit ha fet una relliscada: una feminazi no acceptarà la denominació de "la seva parella...". Què vol dir "seva"? que potser és un mascle possessiu?

x ha dit...

ostia , es la mascota dels Iron Maiden !

Txisky ha dit...

Sra. Iaia, i algun "travieso", segur!

Sr. Sergi, ???

Sra. RaTeta, potser ratonazi?

Sra. Llesca, gràcies, però no he sigut pare ni mare ni ganes de ser-ho, de moment!.

Sr. Superfelí, l'incombustible Eddie!.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Al final ens obligaran a fer-nos bisexuals, perque això que t'agradin més els homes (parlo per mi) que les dones deu ser discriminatori també no?

Dani ha dit...

Doncs de la mateixa manera que diuen miembros i miembras, que també diguin criatures i criaturos (a l'estil Cruyff). Colla d'ineptæs.

Llesca ha dit...

Senyor Anthony S., té tota la raó; de fet, en aquests moments escric des d'un calabós humit i fosc (amb wifi, però) que es troba als soterranis del ministeri d'igualtat. Siguin prudents, les feminazis ens vigilen i són molt malparides.
Els deixo, ara em porten a una classe de reeducació femenina a fi de que em pugui reinsertar en aquesta societat tan maca que tenim.

Josep ha dit...

A la llista.

Txisky ha dit...

Sita Tiquis, no canvïi els seus gustos!.

Sr. Dani, benvingut. Gallino de piel seria més correcte?.

Sra. Llesca, conspiri i sabotegi tot el que pugui!.

Sr. Josep, negra!.

sal i sucre ha dit...

Hòstia puta! em cago en el cony de vocabulari políticament correcte dels collons!! (com deia La Trinca, tan divertit com resulta dir les coses pel seu nom)

Txisky ha dit...

ja, ja, ja

Anònim ha dit...

Txisky, doncs no sé què hi ha d'estrany... en Català ja fa temps que diem criatura/criatures... serà que els estem "conquerint" ?
Una pecadora.